Ηλίας Μπόγδανος & INCO LIVE

Loading Events
Το Patio Cocktail Bar σε συνεργασία με Chandal Entertainment σας παρουσιάζει τον Ηλία Μπόγδανο μαζί με την μπάντα του INCO 💥✨
~~~~~~~~~~
Ο αγαπημένος Ηλίας Μπόγδανος μαζί με την μπάντα του INCO έρχονται στην Κύπρο και υπόσχονται μία αξέχαστη, γεμάτη μουσική, βραδιά στο Patio Coctail Bar στη Λευκωσία την
Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022!
Ο Ηλίας που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο περσινό Survivor έχει στο ενεργητικό του αμέτρητές εμφανίσεις στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Με το συγκρότημα του, INCO, έχουν εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχουν κατορθώσει να βρεθούν επί σκηνής με τεράστια ονόματα, όπως οι Robbie Williams, David Guetta, Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Kovacs Kasabian και White Lies.
Οι Εκρηκτικές, Live εμφανίσεις μαζί με το συγκρότημα του ξεχωρίζουν, γι’ αυτό και έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε όλες τις sold out εμφανίσεις τους.
Τηλεοπτικά όμως, και πριν το Survivor είχαμε συστηθεί με το πολύπλευρο του ταλέντο του Ηλία στο Your Face Sounds Familiar όπου τον απολαύσαμε εξίσου ως Shawn Mendes ως Anthony Kiedis των Red Hot Chilli Peppers αλλά και ως Αλκίνοο Ιωαννίδη.
MADWALK 2021 και ο Ηλίας ως πραγματικός Rock n Roll king συνόδευσε την Queen Δούκισσα Νομικού σε ένα golden act που έκλεισε την φετινή διοργάνωση, διασκευάζοντας με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει το Rock n Roll Queen.
Αυτή την περίοδο συναντούμε τον Ηλία στον ρόλο του backstage presenter του μοναδικού μουσικού διαγωνισμού Χ Factor.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8μμ.
Κρατήσεις ☎ 22 66 44 88
Τιμή εισόδου: €25
Εισιτήρια πατήστε εδώ: ibit.ly/jyHo

Share This!

Go to Top